Mihail Vakulovski

 

IMPLANT PENTRU REFUZ

 

IMPLANT PENTRU REFUZ e o una din formaţiile mele preferate, aşa că nu pierd nici un concert cînd sunt în oraşul unde au ei spectacol – fie că e vorba de vreun festival rock, fie că-s în turneu prin ţară. De fiecare dată concertele lor au fost încîntătoare – din toate punctele de vedere! Îmi plac versurile lor, muzica, atitudinea de pe scenă şi din afara ei, după concerte (ieri Vita după concert a coborît de pe scenă direct printre noi, deşi avea tricoul plin de transpiraţie, şi cînd plecam spre casă tot de vorbă cu fanii sta, nici măcar la o bere, el urmînd să fie „şoferul” trupei), îmi plac instrumentele şi, mai ales, îmi place cum cîntă Vita, vocalistul, care e şi un om minunat (sau: în primul rînd e un om admirabil!).

            Aseară (16 martie 2013) au avut concert la clubul braşovean Rockstadt şi nici de data asta spectacolul lor n-a fost unul obişnuit, chiar dacă băieţii se află într-un turneu prin ţară cu Altar şi Coma şi, teoretic, ar trebui să fie măcar puţin obosiţi. Ei, nici vorbă de oboseală, IPR au transmis o doză enormă de energie & adrenalină publicului care a umplut clubul şi a cîntat împreună cu Vita multe piese, mai puţin pe aia nou-nouţă, finisată săptămîna asta, o piesă care mi-a plăcut foarte, foarte mult, ceea ce înseamnă c-o să avem surprize tare plăcute odată cu imprimarea noului material IPR, la care se lucrează!

            Dacă vă place rockul, duceţi-vă la concertele formaţiilor autohtone şi să nu-i pierdeţi în nici un caz pe timişorenii de la IMPLANT PENTRU REFUZ cînd vin în oraşul vostru!

            Mulţumim, IMPLANT PENTRU REFUZ, mulţumim, Rockstadt!